top of page

Sessie mogelijkheden

Onderstaande sessies zijn slechts een leidraad. In de praktijk gebruik ik alle tools in een sessie die ik tot mijn beschikking heb: Sjamanistische Healing, ThetaHealing, Quantum-Touch, Aura en Chakra Healing en natuurlijk Klank Healing, Familie/Systemische opstellingen en Stemwerk. Elke sessie is maatwerk zodat ik jou het beste van dienst kan zijn bij wat nodig is op dat moment.

Flyer NL foto.jpg
DSC_1157_edited.jpg
Zingend.png

Klank Healing

Klank Healing of Sound Healing is het bevorderen van balans en diepe ontspanning door middel van het spelen van verschillende instrumenten als Tibetaanse klankschalen, Alchemie Kristallen klankschaal, Sjamanentrommel, Stem, Gongs, Boventoon buizeninstrument, Kalimba en Stemvorken.
Voor oplossen van pijn, beter slapen, verhoging van weerstand, weldadige ontspanning, harmonie en balans.

Familieopstelling

Familieopstellingen is een diepgaande manier van werken aan gedragspatronen die ons beperken in het dagelijks leven en die hun oorsprong hebben in je familie van herkomst.
Bij Familieopstellingen kijken we naar het grote geheel. Het gezin waar je uitkomt inclusief de voorouders en de onbewuste dynamiek die daar is ontstaan en nog steeds jouw leven kan beinvloeden en je belemmert om gelukkig te zijn.

Stemwerk

Zou je vrijuit willen zingen zonder enige schroom? Wil je ervaren hoe bevrijdend het is om zonder enige remming je stem te laten gaan? Vind je het lastig om voor jezelf op te komen of raak je je stem kwijt in stressvolle situaties? Voel je je niet gezien of niet gehoord? 
Met stemwerk richt ik me op het oplossen van blokkades in je stem op energetsiche wijze of praktisch door samen bepaalde oefeningen te doen met onze stem.

Sessies: Services
bottom of page