top of page
20190513_190631_edited.jpg

Over Paulien

Mijn verhaal

Van jongs af aan ben ik eigenlijk altijd vrij reflectief geweest over waarom ik ben zoals ik ben. Ik was verlegen, onzeker en vaak depressief en had geen idee wat ik later wilde worden.

Mijn spirituele ontdekkingstocht is begonnen op een reis naar Myanmar, toen ik voor een Boeddha beeld stond in de Ananda Tempel in Bagan. Dit Boeddha beeld straalde een enorme energie uit. Ondanks een vermoeiende dag van sight-seeing voelde ik me heel rustig en voelde ik me verkwikt na enige tijd de energie in me opgenomen te hebben. Dit bracht me naar meditatie, wat ik nu alweer meer dan 20 jaar doe elke ochtend en wat me zoveel gebracht heeft. Als ik mediteer dan kom in mijn kern en dan is eigenlijk alles goed wat er ook gaande is om mij heen.


Opleidingen en werken aan mezelf 

Hierna volgde een hele reeks aan trainingen en opleidingen, zoals Aura en Chakra healing bij het CICO in Utrecht, o.a. om meer grip te krijgen op waar ik energie aan kwijt raak en hoe ik mezelf kan beschermen, Quantum-Touch, Quantum-Allergy en de Primal/Rebirth training bij het AUMM instutuut, om echt even de diepte in te gaan en echt bewust te worden van mijn eigen patronen. Tijdens de AUMM training heeft het Familieopstellingen weekend voor een grote shift gezorgd. Nadat ik een opstelling van mijn familie had gehad, voelde ik me een ander mens: ik was positief en voelde een innerlijke kracht en had vertrouwen in het leven. En dat is zo gebleven.


Sjamanisme

Inmiddels was mijn interesse in sjamanisme wakker geworden vooral na een ontmoeting al snorkelend met mijn totem in Hawaii: bultrugwalvis. Ik heb een jaar een sjamanistische healing opleiding gedaan met 6 sjamanen uit verschillende landen waarna nog vele sjamanistische workshops volgden. ik voel me vooral verbonden met het Native American sjamanisme.


In 2007 ben ik verhuisd naar Australië waar ik verschillende cursussen van ThetaHealing heb gedaan en Familieopstellingen bij het CIVAS in Nederland heb gevolgd.

Ik ben na enige tijd ook mijn eigen praktijk gestart : White Raven Healing.
De naam komt van mijn 'spirit name' White Raven, ooit doorgegeven n.a.v. een droom door een sjamaan.


Passie gevonden

Na een aantal jaren heb ik mijn echte passie gevonden: Klank Healing. In 2006 had ik een belangrijk visioen gehad tijdens een sjamanistische reis. Het was duidelijk geworden dat ik mijn stem moest gaan gebruiken. Ik heb me altijd behoorlijk ongemakkelijk gevoeld om mijn stem te gebruiken ondanks de vele healing sessies om mijn keelchakra volledig te openen.

Uiteindelijk heeft het restant zich spontaan geopend toen ik voor het eerst mijn nieuwe sjamanantrommel uit probeerde die ik had laten maken. Toen ik er voor het eerst op speelde moest ik er gewoon bij tonen. Wat eruit kwam was onverwacht en het was heerlijk om te doen en dat is zo gebleven.

Sindsdien heb ik het gevoel dat mijn muzikale DNA is geopend en vanaf die tijd ben ik regelmatig Sound Baths gaan geven. Later heb ik Sound Healing aan de Sound Healing Academy in Engeland gestudeerd om te leren hoe ik met klanken zo kan werken dat er een zo diep mogelijke werking ontstaat tijdens individuele sessies.

Paulien: About
bottom of page