top of page
Flyer NL foto.jpg

Klank Healing

Lees verder
Klank : Services

Klank Healing

Wat is Klank Healing?

Klank Healing of Sound Healing is het bevorderen van balans en diepe ontspanning door middel van het spelen van een reeks verschillende hoogwaardige instrumenten. Ik werk met Tibetaanse klankschalen, Alchemie Kristallen klankschaal, Sjamanentrommel, Stem, Gongs, Boventoon buizeninstrument, Kalimba en Stemvorken.

Werken met klank ter bevordering van ons welzijn wordt al eeuwenlang toegepast. Denk aan sjamanen die met hun trommel, ratel en stem in trance raken om op deze manier healing te brengen. Of het zingen van mantra's in kloosters in het Oosten. Zo heeft elke cultuur zijn eigen helende instrumenten.


Voordelen van een Klank Healing:

- weldadige ontspanning

- een diep gevoel van harmonie en vrede

- oplossen van pijn

- het bevorderen van het immuunsysteem

- betere nachtrust

- verlagen van bloeddruk

- oplossen van energetische blokkades

- in balans brengen van de chakra's

- je voel je uitgerust, verkwikt en positief


Heb je nergens last van maar wil je gewoon lekker diep ontspannen? Dat kan ook. Klanksessies hebben altijd een helende en verkwikkende werking en zijn bovendien heerlijk om te ondergaan.

Hoe werkt het?

Klanken hebben een sterk helend effect op ons omdat we rond 70% uit water bestaan, een uitstekend medium om de verschillende trillingen van de instrumenten door te geven.
Elk onderdeel van ons lichaam heeft zijn eigen frequentie waarop het optimaal functioneert. Als we uit balans zijn, dan is de trilling op bepaalde plekken verlaagd. Dit kan uiteindelijk tot allerlei gezondheidsklachten leiden.

Door het aanbieden van klanken van hoogwaardige instrumenten zullen de cellen in ons lichaam zich automatisch aanpassen naar een gezondere frequentie, wat energetische blokkades opruimt in en rond het lichaam en het zelfherstellend vermogen van het lichaam versterkt.

Klank Healing werkt zowel op een lichamelijk, emotioneel, psychisch als spiritueel niveau en kan daarom bij een hele reeks aan klachten voor verlichting zorgen.

Een krachtige tool die ik gebruik is het werken met stemvorken. Deze worden in trilling gebracht waarna ze naast de oren gehouden worden of om het lichaam heen bewogen worden. 

Stemvorken helpen bij:

- het oplossen van pijn

- het in balans brengen van het zenuwstelsel

- het verminderen van onrust/angst

- het verminderen van rouw

- meer duidelijkheid over je levenspad

- verhogen van creativiteit

Klankbad/Sound Bath

Ik geef regelmatig Klankbaden aan groepen (ook online). Tijdens een Klankbad speel ik van allerlei instrumenten terwijl jij lekker comfortabel ligt. Je zult een hele diepe ontspanning ervaren. Stresshormonen worden verminderd waardoor het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt aangesproken en je herstellende hormonen gaat produceren. Dit zorgt dat je er lekker verkwikt vandaan komt. De werking van een Klankbad is vergelijkbaar met een individuele sessie. 

Wat is verschil tussen een Klank Healing en een Klankbad?
Een Klank Healing is een individuele sessie waarbij ik me richt op datgene wat op dit moment bij jou om aandacht vraagt. Bij een Klank Bad stem ik me af op de behoeften van de gehele groep.

Maak een afspraak voor een Klank Healing hier. 
Klik hier meer informatie over het eerstvolgende Klankbad van
9 okt. 10.30 uur online

Stemwerk

Stemwerk heeft als doel je stem te bevrijden van energetische en emotionele blokkades,overtuigingen zodat je je vrij kunt uiten.


Voor wie?

Zou je vrijuit willen zingen zonder enige schroom? Nieuwsgierig naar jouw authentieke stem? Wil je ervaren hoe bevrijdend het is om zonder angst of enige remming je stem te laten gaan? Vind je het lastig om voor jezelf op te komen of raak je je stem kwijt in stressvolle situaties? Voel je je niet gezien of niet gehoord?


Wat kan ik verwachten tijdens een Stemwerk sessie?

Stemwerk sessies zijn maatwerk waarbij ik gebruik kan maken van verschillende manieren van werken afhankelijk van jouw vraag. Dit kan op een puur energetisch niveau zijn om blokkades op te lossen, of meer praktisch door oefeningen te doen om de stem te openen en samen te zingen of klanken te maken (tonen). 
Ik maak hierbij gebruik van de tools die ik heb geleerd op mijn eigen reis om mijn stem te openen, aangevuld met de kennis van verschillende opleidingen en workshops die ik door de jaren heen heb gedaan.


Wat kunnen de uitkomsten zijn?

Het resultaat verschilt per persoon en is afhankelijk van je vraag en persoonlijke omstandigheden. In het algemeen kun je je uitdrukken met meer zelfvertrouwen en je stem op zo'n manier gaan gebruiken dat de levensenergie weer gaat stromen en je je volledig kunt overgeven aan het uitdrukken van wat er in jou leeft.


Wat ik te bieden heb:  

Ik ben een gecertificeerde Integral Sound Healer wat inhoudt dat ik eeuwenoude spirituele kennis integreer met moderne wetenschap, muziek en healing. Daarbij kan ik ook mijn ervaring van andere healing methoden inzetten waar nodig. (zie Paulien) Deze holistische manier van werken richt zich niet alleen op het fysieke lichaam maar ook op het emotionele, mentale en spirituele lichaam. We zijn tenslotte multidimensionale wezens.   

Klank : Text
bottom of page